En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Bapsı kızılırken dikkat etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yönımızdan üretilen baplar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda binadan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve in yaşamını yapı taşı kayran, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve bakımları prezantabl olarak konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın kızıllık çkırmızıışmasını çıkarmak bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar bileşenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında bakım dokumalmalıdır.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin partner noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın orantılı standartlara ve yönetmeliklere orantılı olup olmadığını belirlemek midein kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Göreceksiniz ki bu nokta yüksek nitelikli yangın baplarını en müsait fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine rabıtalı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin şık destur olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mefultır ve çoklukla modern binalarda kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve tabanında tek yanıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

1 mm yahut daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok daha yerinde ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi ederı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Sertifikasız yangın kapıları da yarar maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları yürekin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar konuşu bir almaşık sunar.

Yönetmelik başkaca yangın merdivenlerinin gün süresince aksiyonlevsel kalmasını ve güvenlik standartlarına yönlü olmasını tedarik etmek için bakım ve teftiş gerekliliklerini bile ele kızılır. Bel kemiği ayrıntılar ortada, emin ve cömert bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak derunin kemiksiz tabelalar, yeterli tenvirat ve engelsiz yollar derunin gereklilikler mevki kızılır.

Yeni meydana getirilen konutlarda  bodrum katlar dahil 4 huzurı geçmeyen konutlar, tenha evler, ikiz evler ve dizi evler kadar konutlarda, bir kullanıma seslenme fail binalarda kaçış mesafesine bakılmaksızın Yangın kapısı istanbul olağan merdivenlerle sağlamlanabilmekte ve farklı rastgele bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page